Πανεπιστημιούπολη

Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων εδρεύει στην πόλη των Σερρών, πρωτεύουσα του ομώνυμου νομού. Η πόλη των Σερρών έχει πληθυσμό 60.000 κατοίκων περίπου σύμφωνα με την απογραφή του 2011 και είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας. Απέχει 89 χιλιόμετρα από τη Θεσσαλονίκη.

Ο νομός Σερρών βρίσκεται στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συνορεύει, ανατολικά, με τους νομούς Δράμας και Καβάλας, δυτικά με τους νομούς Θεσσαλονίκης και Κιλκίς, ενώ στα βόρεια συνορεύει με τη Βουλγαρία και με τη Βόρεια Μακεδονία. Έχει πληθυσμό 202.000 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011.

IHU - Campus of Serres

Η Πανεπιστημιούπολη Σερρών εκτείνεται σε έκταση 250.000 τ.μ. Δημιουργήθηκε το 1993 και βρίσκεται στις παρυφές της πόλης των Σερρών, περίπου 1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης.

Διαθέτει σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις σε ένα πανέμορφο περιβάλλοντα χώρο, που περιλαμβάνουν: Επτά κύρια κτίρια για τη διεξαγωγή των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (αίθουσες διδασκαλίας, αμφιθέατρα, εργαστήρια, γραφεία καθηγητών και άλλες αίθουσες και χώρους), το κτίριο της Διοίκησης, όπου στεγάζονται οι γραμματείες των σχολών και οι λοιπές διοικητικές υπηρεσίες, το κτίριο Βιβλιοθήκης, το κτίριο πολλαπλών χρήσεων, γυμναστήριο εξοπλισμένο με όργανα για την άθληση και εξωτερικούς χώρους αθλοπαιδιών, συνεδριακό κέντρο με 2 αμφιθέατρα και μία αίθουσα συνεδριάσεων για την εξυπηρέτηση συνεδρίων, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, ανοιχτό αμφιθέατρο για την εξυπηρέτηση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, φοιτητικό εστιατόριο και φοιτητική λέσχη, φοιτητική εστία που διατίθεται σε εισερχόμενους φοιτητές Erasmus, και κυλικείο.

Εικονική περιήγηση στην Πανεπιστημιούπολη Σερρών