Διοργάνωση ημερίδας με στελέχη της ELVIAL S.A.

Το Τμήμα μας σε συνεργασία με το ΠΜΣ στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και την Σχολή Μηχανικών διοργανώνει εκδήλωση με ομιλητές δύο υψηλόβαθμα στελέχη της ELVIAL S.A., τους κυρίους Ιωάννη Μέρτζιο, Area Sales Manager και μέλος της οικογένειας των ιδιοκτητών, και Παύλο Βαγιωνά, Διευθυντή Εργοστασίου, την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024, ώρα 11.00-13.00, στο κεντρικό αμφιθέατρο της Πανεπιστημιούπολης Σερρών «Ευαγόρας Παλληκαρίδης».

H ELVIAL (Ελληνική Βιομηχανία Αλουμινίου) είναι μια ελληνική εταιρία, η οποία δραστηριοποιείται στην αγορά διέλασης αλουμινίου για περισσότερο από τρεις δεκαετίες με διεθνή παρουσία σε 33 χώρες και στρατηγικές συνεργασίες με τις πιο καταξιωμένες επιχειρήσεις αλουμινίου στην Ευρώπη. Απαριθμεί στο ανθρώπινο δυναμικό της 500 εργαζόμενους. Αναπτύσσει παγκόσμιες καινοτομίες επιδιώκοντας να προσφέρει λύσεις που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στις νέες διεθνείς τάσεις, απλοποιούν τη ζωή στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον και δημιουργούν κτήρια με εξαιρετικές επιδόσεις σε θερμομόνωση, ηχομόνωση και ασφάλεια.

Ο κ. Μέρτζιος αναμένεται να επικεντρωθεί σε ζητήματα επιχειρηματικότητας, καθώς και στην ιστορία, το αντικείμενο, τη φιλοσοφία και τις επιτυχίες της ELVIAL S.A. και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει. Ο κ. Βαγιωνάς αναμένεται να εστιαστεί σε θέματα προσωπικού που αφορούν την εταιρία, καθώς και στην αγορά εργασίας και τις δεξιότητες που χρειάζονται για να επιτύχει κάποιος νεοεισερχόμενος σε αυτήν.

Στους φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων που θα παρακολουθήσουν την ημερίδα, θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

 

Ο Πρόεδρος Τμήματος

 

Δρ. Ιορδάνης Κοτζαϊβάζογλου,
Καθηγητής